Popüler
El Yapımı Fransız Aubusson Örgü Kilim Yün Savonnerie Tasarım El Yapımı Moda Ev Süsleyen Dairesel Halı 0
El Yapımı Fransız Aubusson Örgü Kilim Yün Savonnerie Tasarım El Yapımı Moda Ev Süsleyen Dairesel Halı 0

El Yapımı Fransız Aubusson Örgü Kilim Yün Savonnerie Tasarım El Yapımı Moda Ev Süsleyen Dairesel Halı

₺119 176.00

SKU: w9618

En Moda Tapete 8' X 10' El Düğümlü Kalın Peluş Savonnerie Kilim Halı Hakkında Detaylar Sipariş Üzerine MS13gc162savyg9IVORY

Nasıl Yapılır: El düğümlü

Şekli:Dikdörtgen

Etiketlerle yeni: Orijinal ambalajında (orijinal kutu veya çanta gibi) ve/veya orijinal etiketleri eklenmiş yepyeni, kullanılmamış ve giyilmemiş bir ürün (el yapımı ürünler dahil).Tüm koşul tanımlarına bakın - yeni bir pencerede veya sekmede açılır...Bunun stokta bir halı olmaması durumu hakkında daha fazla bilgi edinin.Siparişinizde sizin için yeni bir halı yapacağız.

Belirli renkleri eşleştirmek isterseniz, bize kumaş örnekleri gönderebilirsiniz ve tasarım personelimiz bunları halınızda eşleştirecektir.Bir köşe örneği yapılacak ve size gönderilecektir.Halınız açılmadan önce ne alacağınızı göreceksiniz. loom.No sürprizler.

Farklı bir boyuta veya renge ihtiyacınız varsa lütfen fiyat teklifi için bizimle iletişime geçin.

Sipariş vermeden önce kalitemizi sevdiğinizden emin olmak için kaliteli örnekler gönderilebilir.

Ürün açıklaması * Yüzyıllar önce Fransa'da olduğu gibi el düğümlü * Bu bir üreme, bir taklit değil * %100 Yeni Zelanda Yünü * Pamuklu temel * Yün malzemesi leke direnci ve ömür boyu zevk için mükemmeldir

Bu fotoğraflar çekildiğinde halının tamamen düz olmadığını lütfen unutmayın.Halıdaki çarpık çizgiler bir kusur değil, sadece mükemmel bir şekilde düz bir şekilde döşenmemesi nedeniyle halıdaki kıvrım çizgilerinin bir sonucudur.Kırışık birkaç ay sonra kaybolur.

Özel yapım bir halı ister misiniz? * Özel tasarımlar mevcuttur * Özel boyutlar mevcuttur * Özel renkler mevcuttur * Bize bir resim göndererek hayalinizdeki halıyı yaratın * Kaliteli ürünlere bağlıyız ve memnuniyetiniz %100 garantilidir!

Tasarımcılar ve bayiler memnuniyetle karşılanmaktadır.Farklı bir boyuta ihtiyacınız varsa bu halı özel olarak yapılabilir.Tasarım da özelleştirilebilir.Eklentiler ve elemeler gibi herhangi bir değişikliğin sınırı yoktur.Örneğin, kenarlığı başka bir tasarımdan biriyle değiştirebilir veya madalyonu ortadan kaldırabilirsiniz.Renkler de özelleştirilebilir.İsterseniz, bize her zaman kumaş örnekleri, boya yongaları veya iplik örnekleri vb. Tedarik edebilirsiniz...Onları halıda eşleştirebiliriz .Nihai sonuçların gereksinimlerinizi karşıladığından emin olmak için bir grev yapılacaktır.

Fransız Savonnerie halıları hakkında Savonnerie halıları esas olarak saraylar için özel siparişlerle dokunmuştur.Bu tasarımlar kraliyet mahkemelerinin sanatçılarının rehberliğinde üretildi.Kraliyet mahkemeleri sanatçılarının yönetiminde üretilen bu tasarımlar natüralist çiçek motifleri, armalar ve hanedan düzenekleri ile bazı mimari motiflerden oluşuyordu.Birçok halı, görevlendirildikleri odaların zarif tavanlarını yansıtıyordu.Savonnerie halıları için en büyük dönem 1650-1789 arasındaydı. Fransız Savonnerie halısı, Avrupa veya Geleneksel mobilyalar ve dekora sahip odalar için mükemmel bir arkadaştır.

Fransız Savonnerie Halıları, Savonnerie halıları için lider bir üreticiyiz.

Aracı olmadan doğrudan en düşük fiyatla orijinal facotry'den satın alabilirsiniz.

Dünyanın dört bir yanındaki iç mimarların, Kilim mağaza sahiplerinin, Mobilya Satıcılarının sorularına hoş geldiniz.

iğne aubusson halı, jaipur yaşam alanı halıları, aubusson halı batılıları, kilim aubusson ipek, fransız aubusson halıları 9x12, ev donanım alan kilim, aubusson çin oyma halıları, aubusson halıları çevrimiçi, el dokuması aubusson goblen, yaşam katman alan kilim oda.

0 Yorumlar

Fikrinizi Yazın

Özellikler

  • Şekil - Dikdörtgen
  • Model Numarası - MS13gc162savyg9IVORY
  • Tarz - Amerikan Tarzı
  • Marka Adı - emilrugs.com
  • Dizayn - AUBUSSON
  • Kullanmak - Ev, yatak odası, Ticari, OTELCİLİK, Dua, Dekoratif
  • Kaynak - CN (Menşei)
  • Yer - Salon
  • Teknik - El Düğümlü
  • Malzeme - %100 yün
  • Desen Türü - bitki
  • Yıkama Tarzı - Diğer