Popüler
LP156WF7-SPA1 KWH3G ıçin dokunmatik Ekran Digitizer ILE LGD LP156WF7 SP A1 Inspiron 15 ıçin LED Ekran 15.6
LP156WF7-SPA1 KWH3G ıçin dokunmatik Ekran Digitizer ILE LGD LP156WF7 SP A1 Inspiron 15 ıçin LED Ekran 15.6

LP156WF7-SPA1 KWH3G ıçin dokunmatik Ekran Digitizer ILE LGD LP156WF7 SP A1 Inspiron 15 ıçin LED Ekran 15.6 " 0KWH3G Değiştirme

₺1 936.61

SKU: w5190

Uyarı:

- Kurulum kılavuzu dahil değildir, bu aksesuarın kurulumundan kaynaklanan herhangi bir hasardan sorumlu değiliz, lütfen teklif vermeden önce nasıl kurulacağını bildiğinizden emin olun, nazik anlayışınız için teşekkür ederiz!

- Farklı flex kablo numaralarına sahip A+ sınıfı uyumlu dokunmatik ekran sayısallaştırıcıyı kabul etmiyorsanız lütfen satın almayın, çünkü başlığımız / açıklamamız / fotoğrafımız piyasada mevcut değil, teşekkürler!

Uçlar:

* Dokunmatik Panel Sayısallaştırıcı: Üst dokunmatik panel veya cam üst kısım çatlamış veya kırılmışsa, ancak altındaki görüntü iyi ise, yalnızca Dokunmatik Panele ihtiyacınız vardır.

* Sadece LCD Ekran: Camın altındaki görüntü kırılmışsa ve dokunmatik panel değilse, o zaman sadece bir LCD ekrana ihtiyacınız vardır

* Dokunmatik Panel ve LCD ile Komple Ekran: Üst dokunmatik panel kırılmışsa ve lcd görüntüsü siyah sıvı veya çatlamışsa, tam bir ekrana ihtiyacınız vardır.

Paket şunlardır:

1 * Dokunmatik Ekran İle

İpuçları Önlemler:

1. Brezilya müşterileri: Dhl'yi seçerseniz, lütfen dhl'nin gereksinimleri olan vergi kimliğinizi bize bildirin, ancak beyan edilen bir değeri doldurmak için sizi takip edeceğiz, endişelenmeyin.

2. Beyan: Değer beyanında özel bir gereksiniminiz varsa, lütfen bize bir mesaj bırakın.Eğer yapmazsanız, varsayılan olarak ilan edeceğiz.

3. Gümrük Vergisi: Satıcılar herhangi bir ithalat vergisi, gümrük vergisi veya gümrük gecikmesinden sorumlu değildir.

Gümrük vergisi ödemekten memnun değilseniz, ne yazık ki parseliniz gümrük tarafından tutulursa, lütfen sipariş vermeyin.

4. Kurye uzaktan ücreti Sorunu: Ekspres teslimatı seçtiğinizde, örneğin: DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, vb., onaylamak için lütfen kendi kurye şirketinizin web sitesini girin, adresiniz uzak bölgelerde kurye şirketi olarak belirlenmişse, ekstra bir ücret ödemeniz gerekir, aksi takdirde size daha ucuz bir yol seçeceğiz, çünkü ödediğiniz nakliye ücreti ek ücrete dahil değildir.Lütfen bu özel durumu anlayın .

İhtiyaçlarınızı önemsiyoruz

Aşağıdaki ödeme yöntemlerini destekliyoruz.www.alesclub.com.tr yapılan tüm ödemeler Alipay tarafından işlenir.

Kombine Sevkiyat

Çok öğeli siparişler için, birleştirmek istediğiniz tüm öğeleri kazanana kadar lütfen ödeme göndermeyin.

Taşıma ve Nakliye Süresi

Taşıma Süresi: 1 iş günü

Teslim Süresi: 5-5 0 iş günü

50 Günlük para iade garantisi ile tüm ürünlerimizin arkasındayız.Açıklandığı gibi durumda olmayan bir öğe alırsanız, öğeniz uymuyorsa veya istemiyorsanız derhal size bir geri ödeme veya değiştirme sağlayacağız, geri ödeme için iade edebilirsiniz (daha az nakliye).İade gönderisi için lütfen bize ürün numarasını ve iade nedenini sağlayarak www.alesclub.com.tr aracılığıyla bizimle iletişime geçin (Öğeyi aldıktan sonra 15 güne kadar iade kabul edilebilir.İade, iade edilen ürünü aldıktan sonra 1-2 iş günü içinde verilecektir.Lütfen bize ulaşın (www.alesclub.com.tr Mesajlaşma tercih edilir) ve siparişinizle ilgili herhangi bir sorunuz varsa bunu düzeltmemize izin verin.

Tüm sorulara bir sonraki iş gününün sonuna kadar cevap vereceğiz.İade politikamızın tüm detayları her ürün detay sayfasında yer almaktadır.

Müşteri hizmetleri temsilcilerimiz, iş günlerinde günlük olarak Aliexprss mesajlaşma sistemi aracılığıyla sorulara yanıt verir.

Çalışma saatlerimiz (Pazartesi-Cuma):

CN: 9 AM-6 PM RU: 4 AM - 1 PM

AU: 11 AM - 8 PM İngiltere: 1 AM - 10 AM

DE: 2 AM - 11 AM ABD: 8 PM - 5 AM ET

ekran lp140wf3 sp d1, lp156wf5 sp a2 ekranı, lp156wf7 kablo, dell nt156whm n42 ekranı, ekran 15 cw0051la, dell ekran e6410, 24g2u lcd ekran, dell ınspiron cilt, dell ekran 14 7490, 5559 dell anakart.

0 Yorumlar

Fikrinizi Yazın

Özellikler

  • Kaynak - CN (Menşei)
  • Sertifika - CE
  • Ürün Tipi - Tablet Dokunmatik Panel