Popüler
KEYENCE HMI VT5-W07/ VT5-W10 90 % yeni renk 0
KEYENCE HMI VT5-W07/ VT5-W10 90 % yeni renk 1
KEYENCE HMI VT5-W07/ VT5-W10 90 % yeni renk 0
KEYENCE HMI VT5-W07/ VT5-W10 90 % yeni renk 1

KEYENCE HMI VT5-W07/ VT5-W10 90 % yeni renk

₺9 310.62

SKU: w2091

Şirket Bilgileri

Dongguan Chang'an Chuanghui endüstriyel otomasyon iş bölümü

Anchuang hui otomasyon şirketi, işletmelerden biri olarak profesyonel bir otomasyon elektrik satış ve bakım şirketidir.Şirket, Mitsubishi, Fuji, Omron, Siemens ve Pro-face markaları da dahil olmak üzere insan-makine arayüzü, PLC makine ve sürücü ve diğer endüstriyel kontrol ürünleri ile uğraşmaktadır.

Küresel otomasyon endüstrisinin gelişimine uyum sağlamak için, yeni ve eski müşterilerin çoğunluğu için yüksek kaliteli ve düşük fiyatlı otomasyon elektrik endüstriyel kontrol ürünleri sunmak.Firmamız yüksek kaliteli çalışma ekibi ile gelişmiş teknik personele sahiptir, müşterilere zamanında mükemmel satış sonrası servis sağlayabilir. "Bütünlük yönetimi, marka oluşturma "Chuanhui'nin iş hedefidir," mükemmel kalite, güvenilir fiyat " Chuanhui'nin iş amacıdır.Chuanghui otomasyon endüstriyel kontrol aletleri alanı yetenek, kaynak, ağ, ölçek, büyük avantaj ve etki deneyimine sahiptir, yeni girişimci organizasyonun son derece rekabetçi ve lider avantajları haline gelir.Şirket, hayatta kalma, hizmet ve gelişim kalitesine, her zaman sözleşmeye bağlı kalarak, küresel otomasyon sektörüne katkı sağlamak amacıyla güvenilirdir.Danışmak için yeni ve eski müşterilere hoş geldiniz.

Ambalaj ve Nakliye

SSS

Sıkça Sorulan Sorular

1. S: Şirketin ana işi nedir?

C: Ana işimiz Mitsubishi Fuji Siemens HMI PLC, Nikki Denso sürücüleri vb.Satıyor.

2. Q: şirketiniz Nerede?

C: Firmamız Dongguan şehrinde, Guangdong Eyaletinde bulunmaktadır.

3. S: garanti ne olacak?

C: Bizden gelen tüm mallar için 12 aylık bir garanti sunuyoruz.Herhangi bir kalite sorunu varsa malları 30 gün içinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

4. S: Sattığınız ürünler için test makineleriniz var mı ve teslim süresi ne kadardır?

C: Hepimiz iyi test edildik.Tüm parçalar %100 test edilecektir.Parçalar stokta değilse, teslim süresi genellikle gemi için 1-3 gündür.

5. S: Mallar nasıl paketlenecek?

C: Koruma için özel ambalaj köpük levha kullanıyoruz.Dış tabaka kartonlarla paketlenmelidir.Gerekirse, ahşap kasaları özelleştirebiliriz

6.E-posta: sipingzhou88

tuner mecool k2 pro, ekran wecon hmı, invertör hmı, klip gopro uzaktan kumanda, kablolar z5500, pantolon argus, android ugoos, jmgo görünüm kutusu, tanımlanmamış pantolon, monterso uzaktan kumanda.

0 Yorumlar

Fikrinizi Yazın

Özellikler

  • Sertifika - CE
  • Kablosuz İletişim - Tel Kontrolü
  • Kullanmak - Evrensel
  • Kaynak - JP (Menşei)
  • Paket - No
  • Model Numarası - VT5-W07