Satış
Ev Takılı dondurma makinesi Üç delikli çocuk popsicle makinesi Meyve dondurma makinesi 0
Ev Takılı dondurma makinesi Üç delikli çocuk popsicle makinesi Meyve dondurma makinesi 1
Ev Takılı dondurma makinesi Üç delikli çocuk popsicle makinesi Meyve dondurma makinesi 2
Ev Takılı dondurma makinesi Üç delikli çocuk popsicle makinesi Meyve dondurma makinesi 3
Ev Takılı dondurma makinesi Üç delikli çocuk popsicle makinesi Meyve dondurma makinesi 4
Ev Takılı dondurma makinesi Üç delikli çocuk popsicle makinesi Meyve dondurma makinesi 0
Ev Takılı dondurma makinesi Üç delikli çocuk popsicle makinesi Meyve dondurma makinesi 1
Ev Takılı dondurma makinesi Üç delikli çocuk popsicle makinesi Meyve dondurma makinesi 2
Ev Takılı dondurma makinesi Üç delikli çocuk popsicle makinesi Meyve dondurma makinesi 3
Ev Takılı dondurma makinesi Üç delikli çocuk popsicle makinesi Meyve dondurma makinesi 4

Ev Takılı dondurma makinesi Üç delikli çocuk popsicle makinesi Meyve dondurma makinesi

₺3 591.11 ₺3 303.78

SKU: w105220

(Nihai yorum şirketimize aittir.)

Popsicles yapmak için not: 1. Buzlu şeker yapmadan önce, 24 saat buzdolabına koyun ve 18℃ veya daha düşük bir sıcaklıkta dondurun. 2. İkinci bir soğuk hava deposu 2-3 tur (40 dakika) yapabilir.Donma süresinin ikinci ve üçüncü turları birkaç dakika uzatılacaktır. 3. Önce buzlu şeker çubuğunu koyduğunuzdan emin olun ve sonra juice.Do suyu çok dolu dökmeyin (4/5 yeterlidir), aksi takdirde buzlu şekeri çıkarmakta zorluk çekecektir. 5. Buzlu şeker, ekstraksiyon kapağı (bir şarap tirbuşonu prensibine benzer şekilde) ile elde edilir ve elle çekilemez. 6. Buzlu şeker makinesi dondurulacak buzdolabına yerleştirilir.Buzlu şeker bölmesinin kuru ve su içermediğinden ve diğer parçaların etkilenmediğinden emin olun. 7.Buzlu şeker makinesini temizlemenin iki yolu vardır: ♦ Oda sıcaklığında çözüldükten sonra iyice yıkayın. Çözülmeyi hızlandırmak ve temizlemek için tüm buzlu şeker makinesini suya batırın. 8. Buzlu şeker makinesi, çift katmanlı bir kabuk kaldırma yapısıdır.Kabuk sadece dekorasyon ve donma önleyici eller olarak işlev görür.Bazen su kabuklar arasındaki boşluktan sızar.Bu temizlik sırasında nüfuz eden temiz sudur.Lütfen güvenle kullanın.Not: Yaz aylarında ortam sıcaklığındaki fark nedeniyle, 6 dakikalık normal sıcaklık sadece referans içindir ve gerçek çalışma süresi geçerli olacaktır.

Nakliye süresi:

1) Üretimimizi beğendiyseniz, lütfen Alibaba aracılığıyla bizimle iletişime geçin veya sepetinize ekleyebilirsiniz.

2) Çevrimiçiysek, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin ve çok sorunsuz bir işlem yapın.Hat dışındaysak, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.

3) Alibaba bize paranın gönderildiğini bildirdiğinde, nakliye ayarlayacağız veya en kısa sürede sizin için üreteceğiz.

Garanti ve Garanti:

1 Yıl garantili makine, yanlış bir şey varsa, lütfen çekinmeden bizimle iletişime geçin.

Diğer Politikalar:

1) Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

2) Lütfen bize ulaşın bunu aldıktan sonra öğe ile memnun değilseniz, herhangi bir iletişim olmadan negatif geribildirim veya nötr geribildirim bırakmayın.Karşılaştığınız tüm sorunları çözebiliriz.

3) Tüm e-postalar 24 saat içinde cevaplandırılacaktır, makinemizle ilgileniyorsanız, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin, size makul fiyat içinde en iyi makineyi verebiliriz.

(4) Hafta sonları gönderemiyoruz ve Cumartesi, Pazar veya tatil teslimatı sunmuyoruz.Garanti ve İade: Sattığımız ürünün %100 kaliteli ve iyi durumda olduğunu garanti ediyoruz.Her öğe göndermeden önce dikkatlice test edilecektir.Ancak bazen nakliye sırasında yanlış kullanım nedeniyle, bazı parçalar gevşeyebilir, makine çalışmaz properly.In bu durumda, size nasıl tamir edeceğinizi söylemek için sabırlı olacağız ve herhangi bir parça arızalanırsa, değiştirme için 90 gün ücretsiz parça sunacağız.Satılan her ürünün 7 gün içinde iade edilmesine izin veriyoruz.Alıcılar hem nakliye ücretlerinden hem de iade ücretlerinden sorumlu olmalıdır.Nakliye yöntemi: Sevgili,UPS,DHL TNT ve Fedex gibi sizin için uygun ekspres şirketi seçeceğiz.Makine normal şartlar altında 7 gün içinde ulaşacaktır.Nasıl satın almak için para veriyorum ödeme yöntemi: Q:?A: Aşağıdaki ödeme yöntemlerini kabul ediyoruz: Kredi kartı, WebMoney, TT, Western union, Paypal, Qiwi cüzdan S: Öğem için herhangi bir takip numarası var mı?Bir:Evet, Takip numarası ile her sipariş gemi ve web sitesi Geri yükleme durumunu kontrol edebilirsiniz: başarılı, müşteri memnuniyetini bekleriz,bu nedenle size 5 yıldızlı olumlu geribildirim bizim için son derece önemli, eğer bizim öğeler memnun iseniz, herhangi bir sorun karşısında madde kullanarak gelmek istiyorsanız, bizimle irtibata geçiniz herhangi bir nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce bize olumlu geri bildirim bırakmak için bir dakikanızı ayırın lütfen.Sizin için herhangi bir sorunu çözeceğiz.Geri dönen müşteriler için, desteğiniz için teşekkür etmek için harika bir indirim ve güzel bir hediye sunacağız.

buz makineleri tasarımı, maquina buz makinesi, taşınabilir buz makinesi, buz makinesi dağıtıcı, buz makinesi piortable, buz makinesi hızlı, şekilli buz makinesi, yumuşak ezilmiş buz makinesi, 3d buz makinesi, k20 buz makinası.

0 Yorumlar

Fikrinizi Yazın

Özellikler

  • Marka Adı - ŞİPULE
  • Kapasite - 500ml
  • Makine boyutu - 210 * 135 * 120MM
  • Üretim Yeteneği - 9 popsicles 3 tur
  • Tip - Kendi Kendine Soğutma
  • Uygulama alanları - buzlu şeker
  • Sertifika - RoHS, ce, SASO, CB
  • İsim - Mini buz lolly makinesi
  • Güç (W) - 0w
  • Kaynak - CN (Menşei)
  • Model Numarası - YP-GY2103
  • Net Ağırlık - 2,1 KG